Logeren in Vlaanderen
 

Overnachten in Oudenburg

De "Fabuleux Destin"Het schip ligt aan de historische sluis van Plassendale vlakbij Oudenburg. De ideale uitvalsbasis om in alle rust te genieten van de Belgische kust, het historische Brugge te ontdekken, fietsend of wandelend de rust van de polders te ervaren, ...
Wij laten onze gasten graag mee genieten van deze unieke ervaring op het water langs één van de mooiste stukjes in het Brugse Ommeland.


Het lot heeft ons een handje geholpen bij het ontdekken van dit prachtige schip dat verbouwd werd tot een oord van luxe, rust en ontspanning. Het schip ligt aan de historische sluis van Plassendale vlakbij Oudenburg. De ideale uitvalsbasis om in alle rust te genieten van de Belgische kust, het historische Brugge te ontdekken, fietsend of wandelend de rust van de polders te ervaren, ...
Wij laten onze gasten graag mee genieten van deze unieke ervaring op het water langs één van de mooiste stukjes in het Brugse Ommeland.
Met ons gezin doen wij er alles aan om van uw verblijf een unieke ervaring van rust, stilte en ontstressing te maken.
Tot snel aan boord
Peter - Lorenzo - Ina - Arne


Contact:
Geef ons gerust een belletje of stuur een mailtje om een reservatie te bespreken of meer informatie over uw verblijf of de arrangementen.
Vaartdijk Zuid 13   - 8460 Oudenburg
tel.: +32 476 23 29 41  (Peter)
mail: reservaties@droomboot.be

http://www.droomboot.be/