Logeren in Vlaanderen
 

Overnachten in Maaseik

BED & BREAKFAST HET AGNETENKLOOSTER


 
Gastvrouw Patricia Indekeu staat garant voor een stijlvol en aangenaam verblijf in dit historisch pand dat met veel smaak en zin voor esthetiek werd ingericht. Het ontbijt wordt geserveerd in de prachtige woonkamer met zicht op terras en tuin. 
In de drie luxueuze kamers of de twee droomsuites, allen uitgerust met een privé badkamer met douche, flat screen TV, wifi, mini bar en airco, komt iedereen tot rust!
 
De grote tuin nodigt u uit om te genieten van de prachtige rozelaars en een majestueuze Ginkgo Biloba, samen met vrienden en/of familie nagenieten van een mooie dag op ons zomerterras of een spelletje petanque …
 
Deze groene oase in de stad, vlakbij de Maas en op de fietsroute, is het mooiste adres voor cultuur- en natuurliefhebbers. Een paradijs voor wie houdt van fietsen, wandelen en van alle leuke dingen van het leven!
 
Maaseik is een kleine stad met een groot hart en heeft veel te bieden. In het oude centrum is er volop vertier op de talrijke terrassen van de veelzijdige restaurants.
 
De B&B heeft een maximum capaciteit van 10 personen, maar vanaf 8 personen kan u de B&B reeds volledig privé boeken! Kom dus genieten met je familie en vrienden in alle rust en in alle veiligheid!
 
___________________________________________________________________________________________________________________________
Afgesloten garage voor fietsen - Gratis privé parking - Grote en mooi onderhouden tuin met zomerterras - Fiets- en wandelarrangementen ter beschikking.
___________________________________________________________________________________________________________________________
 
Sionstraat 17 – 3680 Maaseik – Tel : +32(0)89 564 327
info@agnetenklooster.bewww.hetagnetenklooster.be