Logeren in Vlaanderen
 

Overnachten in Ieper

Bed & breakfast “La Passarelle“

Marc en Sonja heten u van harte welkom in hun gastenverblijf “La Passarelle“.
           
Deze prachtige landelijke villa met terras en grote tuin werd gebouwd in 1992, op 300 meter van het pretpark Bellewaerde.  Pal boven de Britse loopgraaf (Trench G10) waar 2e luitenant S.Woodroffe in 1915 het befaamde Victoria Cross verdiende. 
    

Op amper 150 meter van Hooghe Crater Cemetry kan je overnachten in stijlvol ingerichte kamers voorzien van douche, lavabo en wc.        

Tijdens het uitgebreid en stevig ontbijt kan je genieten van een prachtig uitzicht van onder andere: Sancturywood, Chateau wood, Regrave en Railwaywood.           

Voor fietsers en motorrijders is er gratis een veilige garage ter beschikking voor het stallen van uw fiets en motorfiets. 

Marc en Sonja zijn fervente fietsers en geven u graag advies over de vele fietsroutes onder andere de vredesroute en de prachtige Heuvellandroute. David, de zoon van Marc en Sonja is sinds 1990 tewerkgesteld bij de Commonwealth War Graves Commission. Op afspraak is het mogelijk om onder begeleiding van David het slagveld, museums en kerkhoven te bezoeken.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en wensen u alvast een aangenaam verblijf toe. 

Contact:

Bed & breakfast  “La Passarelle“   

Meenseweg 449          

8902 Ieper(Zillebeke)

België  

http://www.lapassarelle.be 

Tel: +32 495/13 15 71 

Fax: +32 57/36 65 50

Email: info@lapassarelle.be