Logeren in Vlaanderen
 

Overnachten in Alveringem


B&B Oud Moeshof


B&B Oud Moeshof is een geklasseerde vierkantshoeve gelegen tussen de weilanden van de mooie Westhoek.
In de vroegere stallingen werden vier gezellige en comfortabele kamers ingericht met elk hun eigen ingang via de tuin, allemaal op het gelijkvloers.
De sfeervolle ontbijtruimte/salon met bijpassende landschapstuin staat volledig ter beschikking van onze gasten. 

B&B Oud Moeshof heeft enkele heel goede troeven. De mooie tuin met vele zithoekjes nodigt de gasten uit om in alle rust te genieten van de stilte en de natuur. 
Het is een ideale vertrekplaats voor vele wandelingen en fietstochten, met ligging op fietsknooppunt 31.
De Westkust met badsteden als Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort en De Panne is heel gemakkelijk te bereiken, zelfs met de fiets. 
Met steden zoals Veurne, Diksmuide, Ieper en de vele gezellige dorpjes is er voor ieder wat wils. De ligging bij de Franse grens, maakt het ook mogelijk om even over de grens de mooie streek te verkennen. 
De Westhoek is natuurlijk ook gekend voor zijn lekkere eetgelegenheden met gebruik van streekproducten.
In 2015 hadden Inge en Jo de mogelijkheid om de mooi gerenoveerde hoeve, die dateert van  begin 19e eeuw,  over te nemen en de B&B nieuw leven in te blazen. 
Ons doel is om onze gasten een ‘thuisgevoel’ te geven en hen te verwennen. We proberen er een persoonlijk verblijf van te maken met openheid naar onze gasten toe. 
De kamers zijn voorzien van alle comfort en het ontbijt wordt geserveerd met tal van streekproducten. 
De wagen kan veilig geparkeerd worden binnen het terrein en de fietsstalling herbergt jullie fietsen. Op aanvraag kunnen er zelfs fietsen gehuurd worden. Bekijk zeker onze website voor meer info, meer foto’s, prijzen, arrangementen en beschikbaarheid en neem gerust vrijblijvend contact op met Inge met al je vragen. 


B&B Oud Moeshof
Steendamstraat 6
8690 Alveringem
058/626524

www.oudmoeshof.be
inge@oudmoeshof.be